Managed Services

Med hjälp av övervakning och automation tar vi hand om hela eller delar av din IT miljö

Vad innebär Managed Services?

Managed Services innebär att vi tar ett helhetsansvar för kundens IT-miljö. Vi övervakar och underhåller kundens klienter, servrar och system, ofta till en fast månadskostnad. Fördelar med ett proaktivt arbetssätt är många och bidrar till färre problem och lägre kostnader.

Övervakning

Vi övervakar allt från servrar, nätverk, databaser och applikationer för att kunna se problemen innan dom orsakar störningar. Trendanalyser är också en viktig del i felsökning och prestanda utredningar.

Automatisering

Med hjälp av vår agent programvara kan vi automatisera underhåll såsom uppdateringar och patchning. Vi kan också skicka ut installationer eller korrigeringar till ett större antal enheter från en central konsol.

Support & Jour

Under kontorstid finns våran kompetenta support tillgänglig och utanför detta finns jourhavande tekniker redo att lösa eventuella problem.

Säkerhet

Vi arbetar med säkerhet i alla nivåer, från centralt managerad antivirus till sårbarhetsscanning, IDS/IPS, loganalys mm. Vi är ISO 27001 certifierade och har säkerhet som ett högt fokus.

Vi övervakar alla delar av er IT-miljö för att förutse problemen innan dom orsakar någon störning.

KUNDER

Några vars förtroende vi fått

Intresserad

Skicka ett meddelande så hör vi av oss för vidare diskussion